Arrangementer

Vi har rigtig mange muligheder for aktiviteter i huset, alt efter vores unges interesse og formåen. På beboermøde hver tirsdag gennemgås ugens aktiviteter.

Aktiviteter “i huset”

I huset har vi en gymnastiksal hvor vi spiller fodbold, håndbold, badminton, hockey og bordtennis ligesom vi har aftener, hvor vi har ”sjov sport”, fx. leger ”jorden er giftig”.

Der ud over har vi adgang til fitness rum, hvor der er mulighed for at træne på et hvilket som helst tidspunkt på dagen.

Musik og kulturaftener

Vi har adgang til musikrum og musiklærer en gang ugentlig. I vinterperioden arrangerer vi cafeaftener, hvor vi inviterer andre unge og lokalsamfundet til at dele vores faciliteter, og deltage i aftenprogrammer med sport, quiz, musik og underholdning.

Individuelt tilrettelagte aktiviteter

Hver enkelt af de unge har også særlige interesser, der skal være plads til. Én tager til fodboldkampe med sit yndlingshold. En anden går måske til fodboldtræning eller spiller hockey.

Udflugter og ture

Ud af huset tager vi fx af sted til veteranbil træf i Ribe eller til speedway på vores store internationale bane i Holsted. Vi tager på udflugter alt efter beboernes ønsker og på rejser i forbindelse med ferier. Der ud over deltager vi i koncerter, sommerteater og et årligt sportsstævne, hvor unge fra andre opholdssteder og botilbud i hele landet deltager.

Alle tiders dagbehandlingstilbud Jylland