Formål

Botilbudet i Holsted er et fristed, en tryg base og et lærested for voksne over 18 år, der – uden indgriben – er på vej til at blive udstødte, marginaliserede, ensomme, overladt til sig selv, og som ofte er til besvær for sig selv og for andre.

Formålet med at bo her er blandt andet, at de beboere får respekt for andre og for sig selv. At de får mulighed for at opleve succes og for at afprøve egne evner og kreativitet. Måske ved de ikke altid selv, hvorfor det er gået galt, men de ved godt, at der skal noget til for, at de kan undgå at komme længere ud i kriminalitet, stoffer og manglende lyst til livet. Det er her, at Botilbuddet i Holsted kan træde til, og skabe en forandring.

Løsninger igennem en indsats
 

Formålet med botilbuddet er at skabe løsninger – vi fokuserer ikke på problemerne i hverdagen, men arbejder på at finde løsninger. Vores målsætning er at hjælpe vores unge til at virkeliggøre deres ønsker og drømme – og hjælpe dem til at forstå, at der kun kommer løsninger gennem en indsats, gennem flid, gennem tålmodighed og ved at prøve igen og igen og blive ved, til det lykkes. Vores målsætning er også at få vores beboere til at forstå, at det aldrig nytter at tro, at det er de andre, der er skyld i, at noget går galt eller at det hele ikke lige lykkes. At fremtiden er åben, og der er brug for hver eneste af os, men det er kun de beboere selv – der i samarbejde med andre kan skabe sig den tilværelse, de ønsker.

Alle tiders dagbehandlingstilbud Jylland

Formål

Botilbudet i Holsted er et fristed, en tryg base og et lærested for voksne over 18 år, der – uden indgriben – er på vej til at blive udstødte, marginaliserede, ensomme, overladt til sig selv, og som ofte er til besvær for sig selv og for andre.

Formålet med at bo her er blandt andet, at den unge får respekt for andre og for sig selv. At de får mulighed for at opleve succes og for at afprøve egne evner og kreativitet. Måske ved de ikke altid selv, hvorfor det er gået galt, men de ved godt, at der skal noget til for, at de kan undgå at komme længere ud i kriminalitet, stoffer og manglende lyst til livet. Det er her, at Botilbuddet i Holsted kan træde til, og skabe en forandring.

Løsninger igennem en indsats
 

Formålet med botilbuddet er at skabe løsninger – vi fokuserer ikke på problemerne i hverdagen, men arbejder på at finde løsninger. Vores målsætning er at hjælpe vores unge til at virkeliggøre deres ønsker og drømme – og hjælpe dem til at forstå, at der kun kommer løsninger gennem en indsats, gennem flid, gennem tålmodighed og ved at prøve igen og igen og blive ved, til det lykkes.Vores målsætning er også at få vores unge til at forstå, at det aldrig nytter at tro, at det er de andre, der er skyld i, at noget går galt eller at det hele ikke lige lykkes. At fremtiden er åben, og der er brug for hver eneste af os, men det er kun den unge selv – der i samarbejde med andre kan skabe sig den tilværelse, de ønsker.