Måltider af høj kvalitet

Høj kvalitet omkring måltiderne er et af botilbudets særlige kendetegn.

Morgenmaden er klar kl. 7:30, så der er god tid inden vores unge skal starte på deres STU eller dagaktiveringsforløb. Den foregår i vores hyggelige spisestue, hvor samvær og den hyggelige atmosfære er i højsædet.

Planlægning i fællesskab

Hver uge på husmødet lægges madplan og budget samt indkøbsliste. Kostpengene udbetales, og der holdes regnskab med pengene så de slår til hele ugen. Det aftales hvem af de unge der køber ind sammen med pædagogen, og de unge fordeler dagene imellem sig, hvor de er med til at tilberede maden.

Sundhedspolitik

Vi har en sundhedspolitik hvor vi tilstræber og arbejder på at vores kost i huset er sundt og varieret. Men klart, der skal også være plads til forkælelser. Således hører pandekager og nybagt kage til, når der skal fejres fødselsdag eller vi fejrer gennemførelse af et godt projekt.

Måltiderne indtages altid i hyggelig atmosfære og der er dækket pænt op med servietter og lys på bordet. Skulle en af de unge blive sultne uden for spisetiderne, er der adgang til køleskab med mulighed for at få sig en mad eller snack, ligesom der altid er frisk frugt.

Alle tiders dagbehandlingstilbud Jylland