Efterårskoncert

I november deltager vi i en efterårskoncert hvor vi mødes med andre bosteder og skoler der hver fremfører hver deres forestilling med musik, digte, dans, billedkunst, trylleri, rap mv.

Hvert år vælger stederne et tema, som de vil arbejde med, som oftest  noget der handler om tidens vigtige spørgsmål

En meget afgørende kvalitet ved disse begivenheder er den meget store lydhørhed, som publikum – jævnaldrende kammerater fra de andre skolecentre viser i respekt for dem, der udtrykker sig vis kunst og kultur fra scenen.

Flere årlige arrangementer:

Vinterkoncert

Vinterkoncert

En gang om året, som regel sidst i januar, mødes mange hundrede elever, forældre, lærere, venner og bekendte til en stor dag med et pust fra en anden verden. Koncerten afholdes i Musikteatret i Holstebro, og programmet er både klassisk og moderne.

Sommerteater

Sommerteater

Sommerteater er et fænomen, som fylder en god del af vort forårsprogram. Fælles for vore unge er, at mange af dem ikke kender til teater. Mange har aldrig været i teateret, og ganske få har prøvet at spille teater. Det laver vi med dette programpunkt om på.

OL på Tvind

OL på Tvind

OL på Tvind hører til de meget gode begivenheder. 650 børn og unge samt lærere og pædagoger fra bosteder og skoler i hele Danmark, holder hvert år den første fredag og lørdag i september måned et imponerende sportsarrangement.