Vinterkoncert

En gang om året, som regel sidst i januar, mødes mange hundrede elever, forældre, lærere, venner og bekendte til en stor dag med et pust fra en anden verden.

Her bliver god klassisk musik og moderne musik fra hele verden serveret med stor indlevelse og fornemmelse for eleverne.

I gennem flere år har et polsk symfoniorkester, Filharmonia Zielonogóska, spilletkendte  klassiske værker. Unge solister spiller også, og  dansere fra Balletskolen i Holstebro deltager med en af deres forestillinger.

Koncerten bliver afholdt i Musikhuset i Holstebro, og vi glæder os altid til en festlig dag sammen med venner og bekendte.

Flere årlige arrangementer:

Efterårskoncert

Efterårskoncert

I november deltager vi i en efterårskoncert hvor vi mødes med andre bosteder og skoler der hver fremfører hver deres forestilling med musik, digte, dans, billedkunst, trylleri, rap mv. Hvert år vælger stederne et tema, som de vil arbejde med.

Sommerteater

Sommerteater

Sommerteater er et fænomen, som fylder en god del af vort forårsprogram. Fælles for vore unge er, at mange af dem ikke kender til teater. Mange har aldrig været i teateret, og ganske få har prøvet at spille teater. Det laver vi med dette programpunkt om på.

OL på Tvind

OL på Tvind

OL på Tvind hører til de meget gode begivenheder. 650 børn og unge samt lærere og pædagoger fra bosteder og skoler i hele Danmark, holder hvert år den første fredag og lørdag i september måned et imponerende sportsarrangement.