De Olympiske-Lege: OL 2023


 

Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.
Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem, hvor sport ikke ligger til højre benet, men som nyder fællesskabet og for dem som elsker sportslige aktiviteter. Der er plads til alle, og alles indsats tæller.
Vi nyder denne form for pædagogisk arbejde, da det styrker sammenholdet imellem beboerne og personalestaben. Det giver positive oplevelser, hvor der bliver skabt minder for livet. Ej, at forglemme giver det et boost til selvtillidskontoen, som den enkelte kan tage med videre ud i livet.

Igen i år var Botilbudet i Holsted godt repræsenteret ved de forskellige discipliner. Der blev blandt andet deltaget i basketball, volleyball, bowling, bordfodbold og meget andet. Hver og én gjorde sit til at bidrage til det samlet resultat, og hvor fællesskab og den gode sportslige ånd er i højsædet.
I år kom vi hjem med en flot 2. plads.

Vi tror på, at oplevelser som disse, er en vigtig del i den enkeltes udvikling, og at læring kan udfoldes på mange måder.

Vi glæder os til at deltage i næste års OL!

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe til Susan Birgitte Steffensen

på 20 20 10 45 eller sende os en email på susan@botilbudet-holsted.dk

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted har afholdt ”åben-have” for at give besøgende en mulighed for at opleve vores smukke have. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har forsøgt...