NADA behandling

NADA er en forkortelse af National Acupuncture Detoxification Association. NADA er en behandlingsform, der er baseret på øreakupunktur. Det er et system, der får den enkelte mere i balance. Det vil sige, at det er en behandlingsform, der afbalancerer og styrker kroppens funktioner. Genskaber indre ro og fokus for den enkelte.

NADA kan afhjælpe mange lidelser og problematikker såsom; regulere puls og boldtryk, regulere fordøjelsen, stressdæmpe, smertelindre, give bedre søvn, dæmpe hovedpine, styrke immunforsvaret, bedre udskillelse af giftstoffer såsom medicin, alkohol m.m. og kan regulere hormonbalancen og humørsvingninger.

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv  Musik er et fælles sprog til at forstå livet og mennesker på. Det er broen, der forbinder sindet. Selvom vi kan være fra forskellige nationaliteter, køn, alder eller sprog, kan vi dele vores tanker og følelser igennem musik. En...

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder  En af beboerne på Botilbuddet Holsted er meget glad for at strikke, og har efterhånden samlet en samling på næsten 100 tørklæder. Vi talte om, hvor godt det ville være at donere dem til hjemløse, så de bedre kunne holde varmen om...