Messen om Botilbud og STU

Botilbudet Holsted deltog i messen
“Ud i fremtiden” & messen arrangeret af
“Ligeværd” i Kolding med fokus på STU

 

Som overskriften beskriver, så har vi haft nogle lærerige dage, hvor fokus specielt har været på vores STU-linje (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse). Messerne henvendte sig både til de unge, pårørende men også samarbejdspartnere. Der blev netværket på kryds og tværs og uddelt erfaringer.

Det har været nogle fantastiske dage, og ikke mindst har arbejdet op til messerne været interessant, hvor fokusset på PR-arbejde har været i centrum. Fantastisk, at få lov til at udbrede budskabet om, hvad det er Botilbudet Holsted med tilhørende STU står for.

Som aktivitet på vores stand, var der lavet en sansekasse og der blev tilbudt NADA – der var god feedback på aktiviteterne, og det var med til at give et billede af hvor tværprofessionelt vores team er. Theo havde til den store guldmedalje strikket tørklæder, som var populære blandt de unge.

Der var ydermere mulighed for at se, hvilke andre tilbud, der er rundt i landet. Det er altid en fornøjelse og giver inspiration til, hvordan vi kan gøre vores tilbud endnu bedre.

 

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023  Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem,...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted åbnede vores have for at give besøgende en unik mulighed for at opleve vores smukke have i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har gavnet biodiversitet, ved at så vilde...