Messen om Botilbud og STU

Botilbudet Holsted deltog i messen
“Ud i fremtiden” & messen arrangeret af
“Ligeværd” i Kolding med fokus på STU

 

Som overskriften beskriver, så har vi haft nogle lærerige dage, hvor fokus specielt har været på vores STU-linje (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse). Messerne henvendte sig både til de unge, pårørende men også samarbejdspartnere. Der blev netværket på kryds og tværs og uddelt erfaringer.

Det har været nogle fantastiske dage, og ikke mindst har arbejdet op til messerne været interessant, hvor fokusset på PR-arbejde har været i centrum. Fantastisk, at få lov til at udbrede budskabet om, hvad det er Botilbudet Holsted med tilhørende STU står for.

Som aktivitet på vores stand, var der lavet en sansekasse og der blev tilbudt NADA – der var god feedback på aktiviteterne, og det var med til at give et billede af hvor tværprofessionelt vores team er. Theo havde til den store guldmedalje strikket tørklæder, som var populære blandt de unge.

Der var ydermere mulighed for at se, hvilke andre tilbud, der er rundt i landet. Det er altid en fornøjelse og giver inspiration til, hvordan vi kan gøre vores tilbud endnu bedre.

 

SKAL VI DANSE – og sanse?

SKAL VI DANSE – og sanse?

Når vi hører musik med en tydelig regelmæssig puls, kan vi få lyst til at danse, slå takt eller nikke med hovedet.   Og når vi bevæger os til musik kan det regulere vores sindsstemninger og give os underholdning, afslapning, fornyet energi, stærk...

Flere artikler om pædagogik:

SKAL VI DANSE – og sanse?

SKAL VI DANSE – og sanse?

Når vi hører musik med en tydelig regelmæssig puls, kan vi få lyst til at danse, slå takt eller nikke med hovedet.   Og når vi bevæger os til musik kan det regulere vores sindsstemninger og give os underholdning, afslapning, fornyet energi, stærk...

Psykoedukations-forløb

Psykoedukations-forløb

Psykoedukations-forløb, 1. del: På Botilbudet i Holsted er vi begyndt på et psykoedukations-forløb, hvor underviser er Brita-Marie J. Kappel fra Psykiatrien i Region Syddanmark. Et forløb, som skal styrke personalegruppens viden om traumer og PTSD, samt give brugbare...

Beboernes social udvikling og trivsel

Beboernes social udvikling og trivsel

Beboernes social udvikling og trivsel På botilbudet er vi begyndt til fællesaktiviteter ud af huset, dette for at skabe nye relationer ud af huset for vores beboere, da de også har brug for at være sociale med andre end hinanden.   Vi vægter højt at vedligeholde...