Beboers donation af 75 tørklæder


 

En af beboerne på Botilbuddet Holsted er meget glad for at strikke, og har efterhånden samlet en samling på næsten 100 tørklæder. Vi talte om, hvor godt det ville være at donere dem til hjemløse, så de bedre kunne holde varmen om vinteren. Da vi pakkede tørklæderne, var beboeren glad og mente at det var som jul for ham. Vi tog tørklæderne med til De Hjemløses Venners Genbrug i Esbjerg, hvor vi blev modtaget af formanden Ingelise. Hun var meget taknemmelig for donationen og fortalte, at tørklæderne ville blive delt ud samme aften. Beboeren ønskede at købe to spil i butikken, men de sagde til ham, at det ikke var nødvendigt at betale for dem – det var en gave til ham. Han blev meget glad.

En beboer på Botilbuddet Holsted donerede sine strikkede tørklæder til hjemløse og viste, hvordan en handling kan have stor betydning for mennesker i nød, og samtidig kunne han udvikle sine færdigheder og føle sig inkluderet i samfundet.

▼ LÆS MERE I VORES BROCHURE

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023  Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem,...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted åbnede vores have for at give besøgende en unik mulighed for at opleve vores smukke have i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har gavnet biodiversitet, ved at så vilde...