Beboers donation af 75 tørklæder


 

En af beboerne på Botilbuddet Holsted er meget glad for at strikke, og har efterhånden samlet en samling på næsten 100 tørklæder. Vi talte om, hvor godt det ville være at donere dem til hjemløse, så de bedre kunne holde varmen om vinteren. Da vi pakkede tørklæderne, var beboeren glad og mente at det var som jul for ham. Vi tog tørklæderne med til De Hjemløses Venners Genbrug i Esbjerg, hvor vi blev modtaget af formanden Ingelise. Hun var meget taknemmelig for donationen og fortalte, at tørklæderne ville blive delt ud samme aften. Beboeren ønskede at købe to spil i butikken, men de sagde til ham, at det ikke var nødvendigt at betale for dem – det var en gave til ham. Han blev meget glad.

En beboer på Botilbuddet Holsted donerede sine strikkede tørklæder til hjemløse og viste, hvordan en handling kan have stor betydning for mennesker i nød, og samtidig kunne han udvikle sine færdigheder og føle sig inkluderet i samfundet.

▼ LÆS MERE I VORES BROCHURE

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv  Musik er et fælles sprog til at forstå livet og mennesker på. Det er broen, der forbinder sindet. Selvom vi kan være fra forskellige nationaliteter, køn, alder eller sprog, kan vi dele vores tanker og følelser igennem musik. En...

Vandmotion styrker sundhed og trivsel

Vandmotion styrker sundhed og trivsel

Vandmotion styrker sundhed og trivsel  Beboere på Botilbuddet Holsted går til vand gymnastik. Den største fordel ved vandmotion er, at det er lavrisiko og højeffektiv. Det kan især være den bedste træningsmetode for dem, der har svært ved at gå eller træne af...