Vandmotion styrker sundhed og trivsel


 

Beboere på Botilbuddet Holsted går til vand gymnastik. Den største fordel ved vandmotion er, at det er lavrisiko og højeffektiv. Det kan især være den bedste træningsmetode for dem, der har svært ved at gå eller træne af forskellige årsager.

Desuden er træning i vand meget nemmere for overvægtige, fordi vandets opdrift ikke belaster vægten. Udover at forbedre vejrtrækningen og hjerte-lungefunktionen, kan man også lettere slappe af i musklerne hvilket lindrer smerter,

Der er også positive psykologiske aspekter, som har indflydelse på beboernes mentale sundhed. Vand træningen giver beboere en god oplevelse ved at tillade deres kroppe at bevæge sig frit.

Vand træning skaber positive ændringer i fysisk og mentalt.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe til Susan Birgitte Steffensen

på 20 20 10 45 eller sende os en email på susan@botilbudet-holsted.dk

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv  Musik er et fælles sprog til at forstå livet og mennesker på. Det er broen, der forbinder sindet. Selvom vi kan være fra forskellige nationaliteter, køn, alder eller sprog, kan vi dele vores tanker og følelser igennem musik. En...

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder  En af beboerne på Botilbuddet Holsted er meget glad for at strikke, og har efterhånden samlet en samling på næsten 100 tørklæder. Vi talte om, hvor godt det ville være at donere dem til hjemløse, så de bedre kunne holde varmen om...