Oplevelsesrig teater: Sommerteater giver beboere med særlige behov nye positive oplevelser


 

Sommerteater er en integreret del af vores program, som giver beboere med særlige behov mulighed for at udforske teater. Nogle af beboerne har aldrig prøvet, at være en del af et teaterstykke før, så der er mange nye spændende elementer i at være en del af ét stykke.

Men gennem sommerteateret få beboerne skabt nogle nye og positive oplevelser, som giver et boost til selvtilliden.

For at kunne tage del i sådan ét teaterstykke, så kræver det indsats, øvning og samarbejde. Som i sidste ende ender med en stor klapsalve fra publikum. For mange giver netop dette øjeblik et sus i maven på den gode måde.

Herudover lærer beboerne også at udtrykke sig og dele deres tanker og følelser. Det giver anledning til nogle gode snakke.

På Botilbudet i Holsted ønsker vi, at støtte vores beboere til at være en del af det sociale miljø. Derved giver disse arrangementer så meget mere for den enkelte end selve teaterstykket.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe til Susan Birgitte Steffensen

på 20 20 10 45 eller sende os en email på susan@botilbudet-holsted.dk

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023  Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem,...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted har afholdt ”åben-have” for at give besøgende en mulighed for at opleve vores smukke have. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har forsøgt...