Beboernes social udvikling og trivsel

På botilbudet er vi begyndt til fællesaktiviteter ud af huset, dette for at skabe nye relationer ud af huset for vores beboere, da de også har brug for at være sociale med andre end hinanden.

 

Vi vægter højt at vedligeholde sociale relationer og dette kan ske ved at deltage til forskellige fælles aktiviteter.

 

Vi er derfor begyndt til gymnastik hver tirsdag i Holsted for ligesindede – dette giver livskvalitet på en måde hvor vores beboere glæder sig til, at det bliver tirsdag kl. 18.15 så vi kan komme af sted, både for at lave gymnastik men ligeså vel for at bevare den gode relationer der er bygget op. Gymnastikken går hen og bliver sjov netop fordi de gode relation er opbygget.

 

Der er ligeledes bowling og klubaftener hvor det er de samme beboer der er med, dette giver igen et godt billede af hvor vigtigt det er at deltage. Når vi på botilbudet kan se at vores beboer trives i at være sociale sammen med andre- er der stor opbakning fra personalets side. Dette sker ved at vi allerede om mandagen snakker om gymnastik så vores beboere er klar til dette om tirsdagen.

 

Det kan blandt andet være brætspilsaften, filmaften, klip og klister osv. Dette igen for de samme, så de ser hinanden og vedligeholder relationen.

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023  Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem,...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted åbnede vores have for at give besøgende en unik mulighed for at opleve vores smukke have i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har gavnet biodiversitet, ved at så vilde...