Hudsult afhjælpes med Aroma Touch behandling


 

Aroma touch behandling er en teknik, hvor rene æteriske olier masseres ind i huden på ryg, nakke og under fødderne. Dette er en blid massageform, der reducerer stress, inflammationer og styrker immunsystemet. Efter behandlingen vil man føle sig afslappet. Derudover kan Aroma touch behandling modvirke negative ladninger i krop og sind, hvilket kan berolige og mindske stresssymptomer.

Hvis et menneske ikke oplever berøring i sit liv, kan man komme til at lide af hudsult. Fysisk berøring hjælper hjernen med at udskille oxytocin, som kan mindske stress, angst, smerter og sænke puls og blodtryk. Det kan også forbedre social adfærd og tillid, og skabe ro. Derudover kan hudsult kureres ved hjælp af bruse- og karbad, solbad, svømmeture og kæledyr.

Derfor tilbyder vi på Botilbudet i Holsted Aroma Touch behandling til vores beboerne for at reducere stress og hudsult.

 

“Hvis et menneske ikke oplever berøring i sit liv, kan man komme til at lide af hudsult.”

– Lone, Pædagog

▼ LÆS MERE I VORES BROCHURE

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv

Hvordan musik påvirker vores liv  Musik er et fælles sprog til at forstå livet og mennesker på. Det er broen, der forbinder sindet. Selvom vi kan være fra forskellige nationaliteter, køn, alder eller sprog, kan vi dele vores tanker og følelser igennem musik. En...

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder

Beboers donation af 75 tørklæder  En af beboerne på Botilbuddet Holsted er meget glad for at strikke, og har efterhånden samlet en samling på næsten 100 tørklæder. Vi talte om, hvor godt det ville være at donere dem til hjemløse, så de bedre kunne holde varmen om...