Hudsult afhjælpes med Aroma Touch behandling


 

Aroma touch behandling er en teknik, hvor rene æteriske olier masseres ind i huden på ryg, nakke og under fødderne. Dette er en blid massageform, der reducerer stress, inflammationer og styrker immunsystemet. Efter behandlingen vil man føle sig afslappet. Derudover kan Aroma touch behandling modvirke negative ladninger i krop og sind, hvilket kan berolige og mindske stresssymptomer.

Hvis et menneske ikke oplever berøring i sit liv, kan man komme til at lide af hudsult. Fysisk berøring hjælper hjernen med at udskille oxytocin, som kan mindske stress, angst, smerter og sænke puls og blodtryk. Det kan også forbedre social adfærd og tillid, og skabe ro. Derudover kan hudsult kureres ved hjælp af bruse- og karbad, solbad, svømmeture og kæledyr.

Derfor tilbyder vi på Botilbudet i Holsted Aroma Touch behandling til vores beboerne for at reducere stress og hudsult.

 

“Hvis et menneske ikke oplever berøring i sit liv, kan man komme til at lide af hudsult.”

– Lone, Pædagog

▼ LÆS MERE I VORES BROCHURE

Flere artikler om pædagogik:

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?

Hvordan bliver vi bedre til affaldssortering?  I samarbejde med beboerne, har Botilbudet i Holsted haft et projekt, hvor der har været fokus på at finde anvendelige måder til at sortere affald på.Beboerne har været med i hele processen. Lige fra rengøring af...

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023

De Olympiske-Lege: OL 2023  Fællesskab, konkurrence og samarbejde beskriver ganske præcist Botilbudet i Holsteds deltagelse i de Olympiske-Lege på Tvind.Igen i år var der langt op til én weekend fyldt med aktiviteter for alle. Arrangementet favner alle både dem,...

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens indflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet

Haven og dens inflydelse på beboernes hverdag og livskvalitet   Botilbudet i Holsted åbnede vores have for at give besøgende en unik mulighed for at opleve vores smukke have i samarbejde med naturfrednings foreningen. Vi har gavnet biodiversitet, ved at så vilde...